Детски Футболен клуб Национал. Детско юношеска футболна школа. ДЮФШ Национал
//
Клубът

Клубът

Клубът

 
Нашата визия:

Повече от десет години ДЮФК Национал въвежда хиляди български деца в магията на футбола, осигурявайки им възможно най-добри условия за тренировки и игра. Нашата основна цел е да положим максимални усилия, за да подпомогнем изграждането на тези деца като досойни личности, отлични футболисти и спортсмени за пример. 

Наши партньори са учебни заведения в различни райони на столицата, с които работим в духа на споделени ценности и взаимно уважение. Екипът на клуба и нашите играчи тренират упорито, търпеливо и с настроение и гледат смело напред към първенствата в детските градини, училищата и турнирите на БФС. Представителните отбори на клуба са трупат международен опит в множество двубои с отборите на водещите футболни академии в Европа.
 
Нашата мисия
 
От създаването си през 2003 г. досега можем да се похвалим, че успешно изпълняваме целите си. Огромното мнозинство от трениралите с нас в детските градини деца, продължават активните си занимания със спорт и в училище.

Представителните отбори на ФК Национал, играещи футбол 5, 7, 9 и 11, са сред водещите в своите възрастови групи и редовно печелят призови класирания и множество индивидуални награди в първенствата на БФС и силните национални и международни турнири, в които участват.

Основната ни задача е да носим радост на децата, да ги запознаем с магията на футбола, да подобрим здравословното им състояние, чрез системни занимания със спорт, да спомогнем за развитието на физическите и психологическите им качества, да не пречим, а напротив - да поощряваме доброто им образование и възпитание, да сме вярна опора в трудния път на социализацията на по-притеснителните и важен коректив в поведението на по-разглезените или казано накратко - да работим за личностното и футболното им изграждане.

Нашите ценности са:
 
Ефективност - Ние работим за развитие на физическите качества, усъвършенстване и разкриване на техническите способности и формиране на целесъобразен двигателен режим у подрастващите.

Вдъхновение - Ние внасяме разнообразие и стойност в живота на подрастващите. Целта е да се "запалят" децата трениращи в клуба по спорта и в частност по футбола, да им покажем магията му, както и да ги подготвим, насочим и спомогнем за развитие в най-пълна степен на техния талант.

Коректност - Вярваме, че ако се отнасяме коректно към хората, обществото и великата игра и те ще ни се отблагодарят подобаващо. Това казваме и нашите футболисти от всички възрасти. На това държим в отношенията си с всичките ни партньори.

Форма за контакти
За връзка с Школата, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Име
e-mail
Телефон
Съобщение
 
Защитен код


    
 
2012 fcnational.com Всички права запазени. Използването на информация от сайта на ДЮФК Национал e
разрешенo след изрично писмено съгласие на екипа
Web design & Web development                     By Development-bg.com